Zonwering (Buiten)

zonwering buiten | Shadow Almelo | Zonwering specialist | terrasschermen

Terrasschermen

Ideaal voor grote breedtes tot 7,5 meter uit een stuk of zelfs gekoppeld tot 20 meter verkrijgbaar in diverse modellen. De cassette zorgt voor een optimale bescherming van het doek tegen alle weersomstandigheden.

De armen zijn bevestigd aan twee robuuste aluminium steunen, die op de gevel worden gemonteerd.

Het gehele scherm is een duurzaam stuk techniek, waarvoor uitsluitend kwaliteitsonderdelen worden gebruikt.

terrasschermen2
Een bijna onbeperkte keuze doeken uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame zware kwaliteit, waterafstotend, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.
Met een brede waaier van schitterende, vrolijke kleuren.

De schermen worden standaard uitgevoerd met een soepel lopend windwerk met een draaistang. Het toppunt van gemak en comfort is natuurlijk een elektrisch bediend scherm.

Nog luxer en gemakkelijker wordt het scherm door plaatsing van een tijdklok of een zon / windmeter, waardoor een scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

Natuurlijk behoort ook afstandsbediening tot de mogelijkheden.

screens

Screens

De screens bestaan uit vlakhangende zonwering voor het raam.
De warmte wordt buiten gehouden, het zicht naar buiten blijft behouden.

Voor deze vlakhangende zonwering wordt een speciaal soort doek gebruikt, dat wordt geweven uit draden van glasvezel. Het doek is oersterk en lichtecht en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. Het wordt spanningvrij afgewerkt, waardoor het altijd vlak hangt. Screendoek is enigszins open van structuur, waardoor het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. De inkijk van buiten naar binnen is overdag echter vrijwel nihil. Screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor ca 85% van de zonnewarmte buiten blijft.

Een uitkomst, deze weinig opvallende, maar uiterst effectieve zonwering.
Kleinere screens kunnen worden bediend door band, koord of staaldraad, grotere middels een windwerk met slingerstang. Het bedieningspunt kan zowel binnen als buiten worden aangebracht.

Het toppunt van comfort is natuurlijk elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.

uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn geschikt voor elk type raam, waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is.

Het is functionele zonwering met een hoge mate van betrouwbaarheid en degelijkheid.

De armen zijn verplaatsbaar en er is een ruime keuze aan type armen: vast, windvast, stormvast en gasveer. Voor elke situatie een perfecte oplossing, zelfs voor winderige balkons of kantoren.
Een bijna onbeperkte keuze doeken uit effen kleuren en streepmotieven.

Het weefsel is van een duurzame zware kwaliteit, waterafstotend, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. Met een brede waaier van schitterende, vrolijke kleuren.

Kleinere schermen kunnen eenvoudig bediend worden met band, koord, staaldraad of draaistang. Zowel binnen als buiten.

Elektrische bediening is natuurlijk het summum van gemak en comfort.
Tijdklok of zon/windautomaten verhogen uw comfort nog meer.

uitvalschermen

Verandazonwering

Het doek, dat in een schitterend vormgegeven kast zit opgeborgen, wordt via geleiders en met behulp van een motor over het dak van de veranda getrokken. In de onderlijst is een speciale ( onzichtbare ) constructie aangebracht, die het doek constant strak houdt. De vrije centimeters tussen het doek en het glas zorgen voor een optimale luchtcirculatie, zodat het dak niet opwarmt.

U heeft een bijna onbegrensde keuze uit effen kleuren en streepdessins.

Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit(+/- 300 gram per m2) en is vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.

Speciaal voor verandazonwering is een speciale doekkwaliteit ontwikkeld, zeer hoog scorend in het absorberen en reflecteren van zonnewarmte. Het is gemaakt van zeer sterkte gecoate polyester garens en is UV-bestendig, vuilafstotend en brandvertragend. Dit zeer doeltreffende doek is verkrijgbaar in een scala van werkelijk schitterende kleuren.

De verandazonwering wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Maximaal bedieningsgemak wordt bereikt door toevoeging van een tijdklok of een zon-/windmeter, waardoor het verandascherm automatisch uit of weer in gaat.

Smarthome

Automatisering

Samen met Somfy kunt u uw leef- en wooncomfort aanzienlijk verhogen.

Elektrische bediening bespaart u tijd en energie. Afstandsbediening en groepsbesturing, zonbesturing en windbeveiliging, draadloos indien gewenst, een probleemloze en veilige werking jarenlang gegarandeerd.