Garagedeuren

garagedeuren1

Novoferm

Op basis van gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring leveren wij uw garagedeur exact op maat, volgens uw persoonlijke wensen.

Daarbij heeft u de keuze uit vele formaten en kleuren.
Met een stijlvolle Novoferm-garagedeur krijgt uw huis net dat beetje extra uitstraling!

Elke Novoferm garagedeur voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen, een Novoferm garagedeur staat voor harmonie, comfort en kwaliteit. Afzonderlijke panelen vormen de basis van de Novoferm garagedeur.

Door deze flexibele constructie en dankzij de zorgvuldig gekozen componenten ‘rolt’ de deur als het ware recht omhoog en omlaag: vrijwel geruisloos! Dit betekent ook, dat de deur niet naar voren komt en daardoor nagenoeg geen ruimte in beslag neemt.

garagedeuren2
Dankzij de hoogwaardige afwerking beschermt de Novoferm-garagedeur maximaal tegen tocht en kou, hierdoor blijft uw garage ook in de winter zeer comfortabel.

De afzonderlijke, verzinkte stalen panelen zijn 20 of 45 mm dik en gevuld met een perfect isolerende schuimvulling (polyurethaan). Op de panelen is er naast een beschermende polyestercoating ook een fraaie houtnerf-structuur aangebracht. De deur is rondom afgedicht met volledig afsluitende rubbers.

garagedeuren3